越式牛肉白蘿蔔麵

越式牛肉白蘿蔔麵

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 白蘿蔔 ,去除頭尾,並切成可放入進料口大小(詳見要訣)
    1000 克
  • 牛肉高湯塊
    1 塊
  • 1 茶匙
  • 1300 克
  • 八角
    2 粒
  • 肉桂棒
    3 克
  • ,切片
    20 克
  • 菲力牛排 ,切薄片 (約 0.2 公分 厚)
    300 克
  • 魚露
    10 克
  • 香菜 ,切碎
    10 克
  • ,切蔥花
    10 克
  • 現磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 檸檬
    1 顆
  • 新鮮豆芽
    100 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) ,切薄片
  • 辣椒醬 (任一種類) (opcjonalnie)
    2 茶匙
  • 海鮮醬 (opcjonalnie)
    4 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 242.2 kcal / 1013.1 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 17.7 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 1488.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...