
Urządzenia i Akcesoria
越式牛肉白蘿蔔麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
白蘿蔔 ,去除頭尾,並切成可放入進料口大小(詳見要訣)1000 克
-
牛肉高湯塊1 塊
-
鹽1 茶匙
-
水1300 克
-
八角2 粒
-
肉桂棒3 克
-
薑 ,切片20 克
-
菲力牛排 ,切薄片 (約 0.2 公分 厚)300 克
-
魚露10 克
-
香菜 ,切碎10 克
-
蔥 ,切蔥花10 克
-
現磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
檸檬1 顆
-
新鮮豆芽100 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切薄片
-
辣椒醬 (任一種類) (opcjonalnie)2 茶匙
-
海鮮醬 (opcjonalnie)4 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
242.2 kcal /
1013.1 kJ
Białko
18.5 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
17.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
1488.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一起螺旋吧
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan