Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 15 克 姜 ,切块
- 3 瓣 蒜头
- 50 克 洋葱 ,切块
- 350 克 鸡翅膀 ,对开一切二
- 10 克 老抽
- 10 克 柱候酱
- 10 克 生抽
- 50 克 料酒
- 10 克 蚝油
- 250 克 花螺
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1232.6 kJ / 294.6 kcal
- Białko
- 26.4 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 471.5 mg