Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ hoja de gelatina
- 30 g de azúcar
- 15 g de mantequilla
- 25 g de mermelada de frambuesas
- 1 yema de huevo
- 1000 g de agua
- 200 g de chocolate negro para postres en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 428 kJ / 102 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 6.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de ciruelas
45min
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4h
Bombones de avellana
1 Std. 30 Min
Tarta de fruta fresca
2 Std. 30 Min
Congrio a la cerveza
30min
Bocaditos de avellana y café
50min
Tarta Thermomix® gravedad zero
5 Std. 30 Min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16h 20 min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Congrio con garbanzos a la marinera
45min
Fideuá con mejillones
50min