Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate negro para postres en trozos
-
50
g de mantequilla de cacahuete
lub 50 g de dulce de leche - 15 avellanas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 470 kJ / 112 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 3.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías blancas con langostinos y almejas
50min
Bombones de frambuesa y chocolate
1h 30min
Boquerones fritos al limón
1h 45min
Vieiras gratinadas
25min
Carpaccio de piña con sorbete de fresa
20min
Bartolillos
2 godz. 30 min
Bocaditos con gambón
20min
Ensalada mixta con langostinos al ajillo
15min
Caldereta de langosta
1 godz.
Flores de carnaval
40min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min
Pan de Viena con chorizo
45 min