Urządzenia i Akcesoria
Korean Fried Chicken
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, and thinly sliced½ in.
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken wings35 oz
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger peeled and thinly sliced½ in.
-
light brown sugar1 ½ oz
-
rice vinegar2 oz
-
honey2 oz
-
Korean chili paste (gochujang) to taste1 - 2 oz
-
ketchup1 oz
-
soy sauce, dark½ oz
-
sesame oil½ oz
-
oil for deep frying
-
sesame seeds to garnish1 tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1903.5 mg
Białko
48.6 g
Kalorie
3116 kJ /
744.7 kcal
Tłuszcz
38.7 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Spaghetti Muffins
55 min
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Steak au Poivre
20 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Chicken Salad Sandwich
15 min
Caramel Macchiato
15 min
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min