
Urządzenia i Akcesoria
Bolos de noz pecan e xarope de ácer a vapor
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 doses
Składniki
-
noz pecan80 g
-
manteiga s/ sal cortado em cubos, mais q.b. p/ untar140 g
-
açúcar205 g
-
água1020 g
-
vinagre de vinho branco1 c. sopa de
-
sal½ c. chá de
-
xarope de ácer50 g
-
ovos2
-
farinha com fermento100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
743.5 kcal /
3110.7 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
45.3 g
Węglowodany
81.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Sód
638.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cinco ingredientes
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia