Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 猪骨 ,猪筒骨切块
- 1200 克 水
- 20 克 油
- 60 克 金华火腿 ,切片
- 10 克 姜 ,切片
- 1200 克 热水
- 40 克 花雕酒
- 5 克 盐 ,根据个人口味调整
- 150 克 百叶 ,切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1565.5 kJ / 374.2 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 2130.1 mg