Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'abricots frais, lavés, dénoyautés et coupés en morceaux
- 500 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 167.4 kJ / 40 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 4.2 mg
Alternatywne przepisy
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Pains batbout marocains
1h
Rfissa au poulet
1h 20min
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 Std. 25 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Crêpes aux mille trous
1 Std. 10 Min
Msemen
40min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Jus ananas gingembre
15min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Pancake au sirop d'érable (USA)
30min