Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
盐葱酱
- 150 克 洋葱 ,切块
- 60 克 葱 ,切段
- 150 克 大葱 ,切段
- 60 克 芝麻油
- 5 克 盐
- 2 - 3 克 现磨黑胡椒粉 ,约2茶匙
- ½ 颗 鲜榨柠檬汁
炒牛肋条
- 20 克 油
- 500 克 牛肋条 ,切2-3厘米小块
- 5 克 盐
- 2 - 3 克 现磨黑胡椒粉 ,约2茶匙
- 适量 白米饭
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2097.3 kJ / 501.3 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1066.9 mg