Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 肉碎
- 1 茶匙 麻油
- 1 汤匙 酱青
- 1 茶匙 玉米淀粉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 2 个 蒜瓣 ,无需剥皮
- 15 克 橄榄油
- 200 克 马铃薯 ,去皮,切片(0.5公分)
- 70 克 水
- 15 克 蚝油
- 10 克 黑酱油
- 2 小支 青葱 ,切葱花,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 398 mg