Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 颗 咸蛋黄
- 6 瓣 蒜头
- 5 克 姜 ,切块
- 500 克 猪肋排 ,切小块
- 1 克 花椒粉 ,约1茶匙
- 30 克 料酒
- 30 克 生抽
- 10 克 老抽
- 10 克 玉米淀粉
- 10 克 面粉
- 适量 油 ,煎制用
- 50 克 油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2308.9 kJ / 551.8 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 46.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 553.6 mg