Urządzenia i Akcesoria
Tarte Bourguignonne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portioner
Składniki
Bagværk
-
smør kolde, i tern85 g
-
hvedemel250 g
-
havsalt1 tsk
-
vand iskold100 g
Fyldning
-
100 g cheddar, skåret i stykkergruyére ost skåret i stykker100 g
-
løg kvarte300 g
-
olivenolie30 g
-
havsalt1 tsk
-
hakket oksekød400 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
Hvid Sauce
-
hvedemel40 g
-
smør i tern40 g
-
mælk400 g
-
havsalt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling med peberfrugt og ris
1 godz.
Kylling med kartoffelmos og gravy
1 godz. 10 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Japansk ramen
Brak ocen