Tarte Bourguignonne

Tarte Bourguignonne

4.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portioner

Składniki

Bagværk
  • smør kolde, i tern
    85 g
  • hvedemel
    250 g
  • havsalt
    1 tsk
  • vand iskold
    100 g
Fyldning
  • gruyére ost skåret i stykker
    100 g
    100 g cheddar, skåret i stykker
  • løg kvarte
    300 g
  • olivenolie
    30 g
  • havsalt
    1 tsk
  • hakket oksekød
    400 g
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
Hvid Sauce
  • hvedemel
    40 g
  • smør i tern
    40 g
  • mælk
    400 g
  • havsalt
    1 knivspids
  • sort peber, stødt
    1 knivspids

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 2339 kJ / 559 kcal
Tłuszcz 37.2 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie