Urządzenia i Akcesoria
Tarte Bourguignonne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portioner
Składniki
Bagværk
-
smør kolde, i tern85 g
-
hvedemel250 g
-
havsalt1 tsk
-
vand iskold100 g
Fyldning
-
100 g cheddar, skåret i stykkergruyére ost skåret i stykker100 g
-
løg kvarte300 g
-
olivenolie30 g
-
havsalt1 tsk
-
hakket oksekød400 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
Hvid Sauce
-
hvedemel40 g
-
smør i tern40 g
-
mælk400 g
-
havsalt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kyllingegalette for familien
1 godz. 55 min
Entrecote med svampe risotto
Brak ocen
Butter chicken
50 min
Jalisco kødsovs
30 min
Fajitas med oksekød
Brak ocen
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen