Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g d'eau
- 720 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 c. à café levure boulangère sèche
- 10 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1366.2 kJ / 326.5 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 489.3 mg
Alternatywne przepisy
Biscuits au sucre et aux épices (métrique)
1h 40min
Gâteau à l'orange
1h 25min
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Tarte aux pacanes au bourbon en croûte de roulés à la cannelle
2 Std. 5 Min
Saucisses à la bière avec oignons et poivrons
4h 15min
Sauce fromagée à la bière
30 min
Poulet chasseur revisité
2 godz. 15 min
Caramel liquide
25min
Sichuan spaghetti
Brak ocen
Éclairs aux cerises
1 Std. 15 Min
Sarcives au porc
1 godz. 35 min
Vinaigrette citronnée
5min