烧椒牛肉
TM6

烧椒牛肉

(Brak ocen)

Składniki

  • 300 克 牛里脊 ,切片
  • 50 克 生抽
  • 50 克 蚝油
  • 1 颗 蛋清
  • 520 克 水
  • 10 克 红薯淀粉
  • 40 克 油
  • 250 克 新鲜二荆条 ,切5厘米段
  • 12 瓣 蒜头
  • 20 克 醋
  • 10 克 白砂糖
  • 150 克 金针菇
  • 2 小撮 花椒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1167 kJ / 278.9 kcal
Białko
20.7 g
Węglowodany
15.4 g
Tłuszcz
16.3 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
1.9 g
Sód
867.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy