Urządzenia i Akcesoria
Dr. Pop BBQ Sauce
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
15 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
soda e.g. Dr. Pepper®24 oz
-
dark brown sugar4 oz
-
molasses2 oz
-
tomato paste12 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
dried ground cumin½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ancho chili powder1 tbsp
-
honey2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
328.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
338 kJ /
80.8 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Southern BBQ
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Thanksgiving Gravy
20 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Focaccia
3 godz.
Chunky Guacamole
10 min
Citrus Margarita
10 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Texas Caviar
15 min