Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 20 克 油
- 5 克 姜 ,切片
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 180 克 去皮五花肉 ,切薄片
- 150 克 长青椒 ,切片
- 20 克 生抽
- 10 克 老干妈风味豆豉
- 10 克 老抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2867.4 kJ / 685.3 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 63.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.6 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 933.9 mg