
Urządzenia i Akcesoria
BBQ pulled kylling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portioner
Składniki
-
rødløg kvarte115 gram
-
fed hvidløg2
-
ketchup200 gram
-
tomatpure1 spsk
-
æblecidereddike60 gram
-
paprika1 tsk
-
dijonsennep1 ½ tsk
-
bourbon70 gram
-
farin85 gram
-
worcestershire sauce1 ½ tsk
-
cayennepeber, stødt½ tsk
-
salt½ tsk
-
melasse85 gram
-
kyllingelår, uden skind og ben1000 gram
-
hvedemel1 spsk
-
mini burgerboller8
-
rødløg tynde strimler
-
syltede agurker
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
395 kcal /
1654 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
835 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fars dag
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen