葱香豆芽牛肉
TM6

葱香豆芽牛肉

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 300 克 牛肉 ,牛里脊片
  • 20 克 生抽
  • 20 克 蚝油
  • 5 克 玉米淀粉
  • 1400 克 水
  • 150 克 绿豆芽 ,洗净沥干
  • 3 - 4 根 葱 ,切丝
  • 1 汤匙 生抽 ,根据个人口味调节
  • 20 克 油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
687.9 kJ / 164.4 kcal
Białko
18.3 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
8.8 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Błonnik
0.9 g
Sód
520.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy