Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 牛肉 ,牛里脊片
- 20 克 生抽
- 20 克 蚝油
- 5 克 玉米淀粉
- 1400 克 水
- 150 克 绿豆芽 ,洗净沥干
- 3 - 4 根 葱 ,切丝
- 1 汤匙 生抽 ,根据个人口味调节
- 20 克 油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 687.9 kJ / 164.4 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 520.3 mg