
Urządzenia i Akcesoria
南瓜塔(無麩質)
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
7 個
Składniki
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化80 克
-
冰糖粉40 克
-
蛋 (含塔皮和內餡用)3 顆
-
糙米粉 ,多備一些撒粉用80 克
-
玉米粉20 克
-
木薯粉 (地瓜粉)20 克
-
蒟蒻粉2 茶匙
-
南瓜 ,去皮,切塊(約1公分)150 克
-
牛奶120 克
-
鮮奶油90 克
-
蜂蜜1 大匙
-
二砂糖1 大匙
-
蘭姆酒1 大匙
-
肉豆蔻粉 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
331 kcal /
1378.6 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
28.6 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan