
Urządzenia i Akcesoria
聖誕查佛蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
24 人份
Składniki
香草奶油
-
糖100 克
-
蛋3 顆
-
牛奶500 克
-
玉米粉45 克
-
香草莢 ,取籽½ 根
-
肉桂粉1 小撮
小豆蔻甘納許
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%)200 克
-
小荳蔻粉¼ 茶匙
-
黑巧克力(可可含量50%) ,切小塊200 克
奇異果泥
-
水80 克
-
奇異果 ,切碎200 克
-
糖90 克
-
玉米粉2 茶匙
-
柳橙汁1 茶匙
蛋白霜
-
蛋白3 顆
-
糖150 克
組合
-
瑞士卷½ 份
-
石榴 ,取籽1 顆
-
桃子罐頭 ,切片2 罐
-
奇異果 ,去皮,切片1 顆
-
珍珠糖 ,裝飾用2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
52 kcal /
218 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

鈴聲響叮噹
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan