巧克力生乳捲(無麩質)

巧克力生乳捲(無麩質)

1.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 片

Składniki

無麩質巧克力海綿蛋糕
  • 3 顆
  • ¼ 茶匙
  • 冰糖粉
    70 克
  • 30 克
  • 鮮奶油
    50 克
  • 香草精 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 蓬萊米粉
    40 克
  • 可可粉
    10 克
內餡和組裝
  • 鮮奶油
    200 克
  • 冰糖粉
    20 克
  • 柿子 ,去皮,切約2x2公分塊,去除頭尾
    2 - 3 顆

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 158.4 kcal / 662.7 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 12.9 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Sód 85.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...