巧克力生乳捲(無麩質)
TM6 TM5

巧克力生乳捲(無麩質)

1.0 (1 ocena)

Składniki

無麩質巧克力海綿蛋糕

  • 3 顆 蛋
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 70 克 冰糖粉
  • 30 克 油
  • 50 克 鮮奶油
  • ¼ 茶匙 香草精
  • 40 克 蓬萊米粉
  • 10 克 可可粉

內餡和組裝

  • 200 克 鮮奶油
  • 20 克 冰糖粉
  • 2 - 3 顆 柿子 ,去皮,切約2x2公分塊,去除頭尾

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
662.7 kJ / 158.4 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
12.9 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Sód
85.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy