Urządzenia i Akcesoria
Hirsesalat im Glas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Rauchmandeln60 g
-
Hirse250 g
-
Wasser900 g
-
Salz1 ½ TL
-
Frühlingszwiebel1
-
Karotten grob geraffelt, (siehe Tipp)100 g
-
Zucchetti grob geraffelt, (siehe Tipp)300 g
-
Olivenöl40 g
-
Honig15 g
-
Weissweinessig50 g
-
Senf20 g
-
Orangensaft50 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Cranberries, getrocknet4 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
495.4 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1206.2 kJ /
288.3 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brokkoli Frittatawürfel
1 godz. 10 min
Randensalat mit Meerettich
10 min
Glutenfreie Birnenwähe mit Gorgonzola und Baumnüssen
1 godz.
Melonen-Linsensalat im Glas
50 min
Auberginen-Linsensalat
40 min
Gemüsewähe
1 godz.
Linsensalat mit Randen und Feta
30 min
Erbsli-Wähe
50 min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35 min
Randen-Hummus
10 min