Pão de forma sem glúten

Pão de forma sem glúten

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
10 fatias

Składniki

Massa prévia
  • farinha de trigo sarraceno
    45 g
  • farinha de arroz
    30 g
  • água
    85 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
Massa
  • azeite p/ untar
    2 c. chá de
  • água
    500 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
  • psyllium husk
    20 g
  • mistura de farinha para pão sem glúten
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • leite p/ pincelar
    1 c. sopa de

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 235 kcal / 983.1 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 48.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 515.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...