Pão de forma sem glúten
TM6

Pão de forma sem glúten

4.0 (1 ocena)

Składniki

Massa prévia

  • 45 g farinha de trigo sarraceno
  • 30 g farinha de arroz
  • 85 g água
  • 10 g fermento de padeiro fresco

Massa

  • 2 c. chá de azeite p/ untar
  • 500 g água
  • 10 g fermento de padeiro fresco
  • 20 g psyllium husk
  • 500 g mistura de farinha para pão sem glúten
  • 1 c. chá de sal
  • 1 c. sopa de leite p/ pincelar

Wartości odżywcze
na 1 fatia
Kalorie
983.1 kJ / 235 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
48.7 g
Tłuszcz
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
4.1 g
Sód
515.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy