Chutney de cebola roxa

Chutney de cebola roxa

4.9 138 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g

Składniki

  • azeite
    25 g
  • cebola roxa cortada em meias luas
    500 g
  • malagueta vermelha cortada em tiras
    ½ - 1
  • açúcar mascavado claro
    200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • vinagre de vinho tinto
    200 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 308.1 kcal / 1289.2 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 61.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 605.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...