Pão tibetano “Balep korkun”
TM6 TM5

Pão tibetano “Balep korkun”

4.9 (32 oceny)

Składniki

  • 220 g água
  • 10 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
    lub 4 g fermento de padeiro seco
  • 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
  • 30 g azeite
  • 1 c. chá de sal

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
1834.8 kJ / 438.5 kcal
Białko
13.5 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
9.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
3.3 g
Sód
386 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy