Pão tibetano “Balep korkun”

Pão tibetano “Balep korkun”

4.9 34 oceny
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 unidades

Składniki

  • água
    220 g
  • fermento de padeiro fresco esfarelado
    10 g
    4 g fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • azeite
    30 g
  • sal
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 438.5 kcal / 1834.8 kJ
Białko 13.5 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 386 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...