
Urządzenia i Akcesoria
Pão tibetano “Balep korkun”
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 unidades
Składniki
-
água220 g
-
fermento de padeiro fresco esfarelado10 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
-
azeite30 g
-
sal1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
438.5 kcal /
1834.8 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
386 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia