Urządzenia i Akcesoria
Pistachio cheesecakes with mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g hazelnuts, plus extra to garnishpistachio nuts, unsalted plus extra to garnish40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra to garnish8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime, preferably organic zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Ball Soup With Cabbage
Brak ocen
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Crème caramel (flan)
3 godz.
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Sicilian Caponata
30 min
Natillas
1 godz.
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9 godz. 15 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Fluffy ricotta pancakes
35 min