Urządzenia i Akcesoria
Pistachio cheesecakes with mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g hazelnuts, plus extra to garnishpistachio nuts, unsalted plus extra to garnish40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra to garnish8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime, preferably organic zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu
5 godz. 20 min
Steamed bread rolls
2 godz. 10 min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1 godz. 5 min
Apple tart
1 godz.
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 godz.
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Green Bean Pizza
3 godz.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Chicken pastilla
1 godz. 10 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Apple strudel
1 godz. 45 min