Urządzenia i Akcesoria
Pistachio cheesecakes with mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g hazelnuts, plus extra to garnishpistachio nuts, unsalted plus extra to garnish40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra to garnish8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime, preferably organic zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pearl rice meatballs
Brak ocen
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Banana bread (Diabetes)
1 godz. 15 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 godz.
Sweet Black Sticky Rice
13 godz.
Soya Yoghurt
12 godz. 10 min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Vegan bean burger
1 godz. 20 min
Potato and vegetable purée
45 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min