
Urządzenia i Akcesoria
Pasta salat med friske tomater
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg3
-
olivenolie20 g
-
rød chili, frisk (opcjonalnie) skåret i mindre stykker5 - 10 g
-
tomat, moden i mindre stykker500 g
-
oregano, tørret1 tsk
-
salt2 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ - ¾ tsk
-
sukker (opcjonalnie)1 tsk
-
vand1200 g
-
farfalle pasta penne eller fusilli280 g
-
sorte oliven, udstenede100 g
-
rødløg hakket fint40 - 60 g
-
basilikumblad10 g
-
babyspinat, frisk80 - 100 g
-
mozzarella (ca. 2 hele mozzarella kugler)200 - 250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
542 kcal /
1345 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
69 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
2172 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fyldige salater
6 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen