Urządzenia i Akcesoria
Pasta salat med friske tomater
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg3
-
olivenolie20 g
-
rød chili, frisk (opcjonalnie) skåret i mindre stykker5 - 10 g
-
tomat, moden i mindre stykker500 g
-
oregano, tørret1 tsk
-
salt2 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ - ¾ tsk
-
sukker (opcjonalnie)1 tsk
-
vand1200 g
-
farfalle pasta penne eller fusilli280 g
-
100 g grønne oliven, uden stensorte oliven, udstenede100 g
-
rødløg hakket fint40 - 60 g
-
basilikumblad10 g
-
babyspinat, frisk80 - 100 g
-
mozzarella (ca. 2 hele mozzarella kugler)200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2172 mg
Białko
26 g
Kalorie
1345 kJ /
542 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fyldige salater
6 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær
20 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen