Urządzenia i Akcesoria
Panzanella salat med kirsebær og nektariner
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portioner
Składniki
Panzanella
-
brød i tern340 gram
-
ekstra jomfruolivenolie30 gram
-
salt½ tsk
Forbinding
-
sukker1 knivspids
-
dijonsennep1 tsk med top
-
salt1 tsk
-
fed hvidløg1
-
hvid eddike45 gram
-
sort peber, stødt½ tsk
-
ekstra jomfruolivenolie80 gram
Salat
-
rucola½ pakke
-
1 fersken, hård, skåret i stykkernektarin hård, skåret i stykker1
-
agurk skåret i stykker½
-
230 gram tørret kirsebær, udstenetkirsebær, friske udstenet230 gram
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1452 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen