Urządzenia i Akcesoria
Salade Nicoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portioner
Składniki
-
tun, frisk450 gram
-
Bragg's® liquid aminos2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie85 gram
-
skalotteløg i stykker60 gram
-
hvidvinseddike30 gram
-
fed hvidløg1
-
dijonsennep1 spsk
-
ansjosfilet i olie drænet2 - 4
-
sort peber, stødt delt op¼ tsk
-
vand570 gram
-
æg, stort4
-
nye kartofler skåret i skiver300 gram
-
tørret persille½ tsk
-
salt½ tsk
-
grønne bønner trimmet170 gram
-
romainesalat (ca. 250g)
-
cherrytomat halveret15 - 20
-
1 krukke kalamata oliven, udstenede, drænet, efter smagtaggiasca oliven drænet, efter smag1 krukke
-
rødløg i tynde skiver½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen