Urządzenia i Akcesoria
Byg og linsesalat med radicchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portioner
Składniki
-
linser, tørret85 gram
-
vand1500 gram
-
perlebyg85 gram
-
bacon skåret i stykker200 gram
-
ekstra jomfruolivenolie85 gram
-
skalotteløg skåret i stykker30 gram
-
timian, frisk kun blade5 kviste
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
citronsaft60 gram
-
grov sennep30 gram
-
honning15 gram
-
rødløg skåret i stykker140 gram
-
150 gram bladbede, regnbue, skåret i stykkerradicchio skåret i stykker150 gram
-
persilleblad, frisk15 gram
-
granatæble kerner1
-
mandler, splitter8 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
3602 kJ /
861 kcal
Tłuszcz
69 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen