Urządzenia i Akcesoria
Salat med farro og kylling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portioner
Składniki
-
farro, korn200 gram
-
vand2000 gram
-
ekstra jomfruolivenolie140 gram
-
mandelsmør170 gram
-
grov sennep60 gram
-
æblecidereddike60 gram
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
ahornsirup60 gram
-
rosmarin, frisk kun blade3 kviste
-
kyllingebryst, uden skind700 gram
-
rosenkål trimmet, halveret170 gram
-
agernsquash skrællet, uden kerner, i tern350 gram
-
rødbede skrællet, skåret i skiver255 gram
-
rødbedeblade skåret i skiver1 bundt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
2286 kJ /
547 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer salater
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen