Pain à la banane

Pain à la banane

4.8 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 tranches

Składniki

  • de beurre mou, en morceaux et un peu plus pour graisser
    130 g
  • de bananes en morceaux
    340 g
  • de sucre
    140 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    225 g
  • de poudre à lever
    2 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de bicarbonate de sodium
    1 c. à café
  • de babeurre
    100 g
  • d'extrait de vanille, naturel
    2 c. à café
    2 c. à café de sucre vanillé, maison

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 243 kcal / 1019 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...