Pain à la banane

Pain à la banane

4.8 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 tranches

Składniki

  • 130 g de beurre mou, en morceaux et un peu plus pour graisser
  • 340 g de bananes en morceaux
  • 140 g de sucre
  • 3 œufs
  • 225 g de farine de blé
  • 2 c. à café de poudre à lever
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 100 g de babeurre
  • 2 c. à café d'extrait de vanille, naturel
    2 c. à café de sucre vanillé, maison

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 4 g
Kalorie 1019 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...