Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 200 克 牛肉肉糜
- 5 克 姜 ,切丝
- 1200 克 水
- 5 克 盐
- 10 克 生抽
- 20 克 料酒
- 200 克 海带芽 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 799.1 kJ / 191 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1562.7 mg