Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di burro, morbido, a pezzi et per ungere
- 300 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3 cm)
- 300 g di farina bianca
- 300 g di zucchero
- 75 g di mandorle tritate
- 1 ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 5 uova
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 976 kJ / 234 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Risotto di farro con barbabietola
35min
Spaghetti con ragù di cavolfiore
Brak ocen
Zuppa di verdure con orzo perlato
1h 15min
Risotto al pomodoro con basilico
30min
Lasagne alle lenticchie
1h 15min
Focaccia con pomodori ciliegino
2h
Fleischkäse impanato con risotto alle carote
40min
Torta di Pasqua
1h 45min
Torta al cioccolato e fragole
4u. 45min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45min
Torta ai frutti rossi
1h 15min
Cake al limone
1h 5min