Chutney di cipolle caramellate

Chutney di cipolle caramellate

5.0 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g

Składniki

  • 25 g di olio di oliva
  • 500 g di cipolla rossa in quarti
  • ½ - 1 peperoncino rosso piccante fresco a listarelle
  • 200 g di zucchero di canna
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di aceto di vino rosso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 1.3 g
Kalorie 1271.5 kJ / 303.8 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 55.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...