Urządzenia i Akcesoria
Chutney di cipolle caramellate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g
Składniki
-
25 g di olio di oliva
-
500 g di cipolla rossa in quarti
-
½ - 1 peperoncino rosso piccante fresco a listarelle
-
200 g di zucchero di canna
-
1 cucchiaino di sale
-
200 g di aceto di vino rosso
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.3 g
Kalorie
1271.5 kJ /
303.8 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
55.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema inglese
10 min
Purè di patate nature
55 min
Caponata siciliana
30 min
Panna montata
10 min
Sbrinz, grattugiato
Brak ocen
Besciamella
15 min
Mousse al cioccolato
3 godz. 30 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Gelato veloce alla frutta
10 min
Besciamella
15 min
Dado vegetale
1 godz.
Sugo alla bolognese
3 godz. 15 min