Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di olio di oliva
- 500 g di cipolla rossa in quarti
- ½ - 1 peperoncino rosso piccante fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di aceto di vino rosso
- Wartości odżywcze
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 221 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 9 g
Alternatywne przepisy
Dado vegetale
1 Std.
Mousse al cioccolato
3h 20 min
Pesto alla genovese
10 Min
Crema pasticcera
15 Min
Purè di patate
50 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Besciamella
15 Min
Maionese
10 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Paté di olive
Brak ocen
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.