Postre helado de avellana y chocolate

Postre helado de avellana y chocolate

4.8 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
6 porciones

Składniki

Helado de avellana
  • 150 g de azúcar
  • 3 clara de huevo
  • 150 g de avellanas
  • 200 g de crema bien fría
Helado de chocolate
  • 300 de crema bien fría
  • 1 ½ cucharadas de azúcar de vainilla
  • 60 g de azúcar
  • 40 g de agua
  • 3 yemas de huevo
  • 120 g de chocolate amargo en trozos
  • 1 pizca de sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 0 mg
Białko 10 g
Kalorie 3322 kJ / 791 kcal
Tłuszcz 55 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...