Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Helado de avellana
- 150 g de azúcar
- 3 clara de huevo
- 150 g de avellanas
- 200 g de crema, bien fría
Helado de chocolate
- 300 de crema, bien fría
- 1 ½ cucharadas de azúcar de vainilla
- 60 g de azúcar
- 40 g de agua
- 3 yemas de huevo
- 120 g de chocolate amargo en trozos
- 1 pizca de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3322 kJ / 791 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Volcán de chocolate
20 min
Natilla cremosa saludable
20 min
Pastel de galletas
2h 25min
Flan sin hornear
3h
Cheesecake de mora azul
5h
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2h
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2h 30min
Flan
2h 45min
Helado de mousse de chocolate
3h
Semifreddo de café
6 Std. 30 Min
Choco-rol de chocolate
30 min
Flan de queso crema
4h