Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prune and orange stuffing
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 70 g)
- 20 g butter
- 80 g pitted prunes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- ½ - 1 orange, zest only, no white pith, finely grated
- 2 tsp orange juice
- 30 g sunflower seeds
- 100 g day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly and torn into pieces (3 cm), (approx. 2-3 slices)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spicy Cajun rub
- 160 g sea salt
- 1 tbsp chilli powder
- 1 tbsp ground smoked paprika
- 1 tbsp dried onion flakes
- 1 tbsp granulated garlic
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp dried thyme
- 1 tbsp dried basil
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tbsp coriander seeds
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp ground black pepper
Whole chicken
- 1000 g water
- 1 whole uncooked chicken (1.2-1.6 kg)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3582 kJ / 853 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1731.6 mg
Alternatywne przepisy
Boiled rice
25 λεπτ.
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Layered chicken dinner
1h 45 min
Chicken and cashews
55 Min
Meat stock paste
45 min
Coleslaw
10 min
Vegetable stock paste
30 Min
Rice flour
5 min
Chicken stock paste
45 min
Boiled eggs
20 Min
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min
Almond thins
25 λεπτ.