Urządzenia i Akcesoria
Whole steamed chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Prune and orange stuffing
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
butter20 g
-
pitted prunes80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
orange zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
orange juice2 tsp
-
sunflower seeds30 g
-
day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly and torn into pieces (3 cm), (approx. 2-3 slices)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Spicy Cajun rub
-
sea salt160 g
-
chilli powder1 tbsp
-
ground smoked paprika1 tbsp
-
dried onion flakes1 tbsp
-
granulated garlic1 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cayenne pepper2 tsp
-
dried thyme1 tbsp
-
dried basil1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground black pepper2 tsp
Whole chicken
-
water1000 g
-
whole uncooked chicken (1.2-1.6 kg)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1731.6 mg
Białko
80 g
Kalorie
3582 kJ /
853 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Poached eggs
25 min
Vegetable stock paste
30 min
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Boiled eggs
20 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Traditional gravy
25 min
Chicken velouté meal
40 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min