Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 明膠粉
- 260 克 水
- 50 克 南杏, 先以水浸泡4小時
- 250 克 牛奶
- 150 克 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
- 30 克 冰糖
-
新鮮綜合水果, 少許,切丁
lub 桂花蜜, 少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1068 kJ / 255 kcal
- Białko
- 9.083 g
- Węglowodany
- 18.42 g
- Tłuszcz
- 16.389 g
- Błonnik
- 2.574 g