杏仁豆腐

杏仁豆腐

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 明膠粉
    15 克
  • 260 克
  • 南杏 先以水浸泡4小時
    50 克
  • 牛奶
    250 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    150 克
  • 冰糖
    30 克
  • 新鮮綜合水果 少許,切丁
    桂花蜜, 少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 255 kcal / 1068 kJ
Białko 9.083 g
Tłuszcz 16.389 g
Węglowodany 18.42 g
Błonnik 2.574 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...