
Urządzenia i Akcesoria
杏仁豆腐
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
明膠粉15 克
-
水260 克
-
南杏 先以水浸泡4小時50 克
-
牛奶250 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)150 克
-
冰糖30 克
-
新鮮綜合水果 少許,切丁
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
255 kcal /
1068 kJ
Białko
9.083 g
Tłuszcz
16.389 g
Węglowodany
18.42 g
Błonnik
2.574 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

甜品&甜湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan