
Urządzenia i Akcesoria
苦瓜封肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
豬絞肉400 克
-
醬油10 克
-
蛋 打散1 顆
-
新鮮荸薺 (約 8 顆)160 克
-
太白粉½ 茶匙
-
苦瓜 (約 2 條),切圓柱狀(高約2公分)、籽肉分開600 克
-
油10 克
-
蔭豆豉20 克
-
小魚乾15 克
-
水400 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
355 kcal /
1488 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan