Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
-
3
Stängel Estragon, abgezupft
lub 2 TL Estragon, getrocknet - 200 g Schmand
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 487 kJ / 116 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 Min
Kräuterbutter
5min
Tomatenpesto
10 min
Frankfurter Kräuter-Pesto
15min
Tomaten-Pesto
10 min
Tapenade
5min
Aioli light
5min
Rote Mojo Sauce
10 min
Schafskäse-Creme
5min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 min