Urządzenia i Akcesoria
Estragon-Aioli ohne Ei
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Öl50 g
-
Knoblauchzehe1
-
2 TL Estragon, getrocknetEstragon abgezupft3 Stängel
-
Schmand200 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
487 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kräuter Aioli ohne Ei
20 min
Aioli, klassisch
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1 godz. 50 min
Kräuterbutter
10 min
Grüne Steaksauce
10 min
Safran-Aioli
40 min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1 godz. 15 min
Zitrus-Aioli
10 min
Schafskäse-Creme
5 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min