Urządzenia i Akcesoria
Mojo Amarillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
gelbe Paprika geputzt400 g
-
Knoblauchzehen2
-
grüne Chilischote, frisch entkernt, in Stücken1
-
Zitrone unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Orangensaft30 g
-
Sherryessig2 EL
-
Olivenöl100 g
-
Paniermehl30 g
-
Salz1 TL
-
Cayenne-Pfeffer2 - 3 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1177 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucenwunder
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Safran-Aioli
40 min
Dukkah
20 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Aglio e Olio
10 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Persisches Pesto
5 min
Schafskäse-Creme
5 min