Urządzenia i Akcesoria
Frittaten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier (Größe M)2
-
Weizenmehl, glatt60 g
-
Milch120 g
-
Salz¼ TL
-
Sonnenblumenöl zum Backen2 - 3 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semmelknödel
50 min
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 godz. 25 min
Palatschinken
45 min
Germknödel
1 godz.
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Faschierte Laibchen
35 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Eiernockerl
30 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Reisfleisch
2 godz. 20 min