筑前煮

筑前煮

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 柴魚片 ,裝入濾布袋內
    20 克
  • 牛蒡 ,切段(約2公分)
    40 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 白蕪菁 ,切塊(約3公分)
    120 克
    120 克 白蘿蔔, ,切塊(約3公分)
  • 昆布 ,表面用水擦拭,切段
    10 克
  • 梅花肉 切塊(約2公分)
    100 克
  • 日本大蔥 切段
    80 克
  • 新鮮香菇 切半
    4 朵
  • 日式醬油
    30 克
  • 清酒
    10 克
  • 冰糖粉
    30 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 178 kcal / 746 kJ
Białko 9.075 g
Tłuszcz 8.89 g
Węglowodany 15.458 g
Błonnik 2.875 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...