
Urządzenia i Akcesoria
筑前煮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
柴魚片 ,裝入濾布袋內20 克
-
牛蒡 ,切段(約2公分)40 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)60 克
-
白蕪菁 ,切塊(約3公分)120 克
-
昆布 ,表面用水擦拭,切段10 克
-
梅花肉 切塊(約2公分)100 克
-
日本大蔥 切段80 克
-
新鮮香菇 切半4 朵
-
日式醬油30 克
-
清酒10 克
-
冰糖粉30 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
香油½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
178 kcal /
746 kJ
Białko
9.075 g
Tłuszcz
8.89 g
Węglowodany
15.458 g
Błonnik
2.875 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KONNICHIWA日本風
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan