Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 30 gramů olivového oleje
- 300 gramů lesních hub, mražených, nebo sušených namočených ve vodě
- 640 gramů vody
- ½ čajové lžičky mořské soli
- 1 špetka pepře mletého
- 1 kus bobkového listu
- 1 špetka čerstvého tymiánu
- 400 gramů čočky, drobnozrnné zelené, nemusí být propláchnutá
- 100 gramů suchého bílého vína
- 1 kus bujónu
- 10 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 9.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1h 25min
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3 Std.
Rajská omáčka
30 min
Játrová rýže
35 min
Zelňačka
25 min
Vánoční Kuba
1 Std. 40 Min
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1 godz.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 godz.
Polévka z odřezků ze zeleniny
50min