Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 vejce
- 100 gramů mléka
- 25 gramů řepkového oleje, plus navíc na vymazání mísy
-
25
gramů cukru
lub 25 gramů třtinového cukru - 1 čajová lžička soli
-
25
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 1 balíček instantního droždí (7–8 gramů, viz Tip) - 650 - 700 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 250 gramů vody, vlažné
- 1 bílek, rozšlehaný, na potření bagelů
- mák, na posypání bagelů
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 551.8 kJ / 131.8 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Křupavý jogurtový chléb
3h
Loupáky s mákem
1óra 30p
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 Std. 40 Min
Sladké máslové houstičky
2h
Celozrnné špaldové housky
35p
Francouzské croissanty
12óra
Podmáslový chléb
4h 35min
Loupáky
3h 25min
Sladký monkey bread
1hod. 45min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12óra
Italské grissini
2h
Mléčný chléb
2h 20 min