
Urządzenia i Akcesoria
柳橙戚風蛋糕(無麩質)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 個
Składniki
蛋黃糊
-
柳橙1 顆
-
蛋黃3 顆
-
糖20 克
-
橄欖油40 克
-
蓬萊米粉20 克
-
在來米粉40 克
-
玉米粉10 克
-
樹薯粉20 克
-
泡打粉¼ 茶匙
蛋白霜
-
蛋白4 顆
-
鹽1 小撮
-
塔塔粉¼ 茶匙
-
冰糖粉30 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
1180 kcal /
4912 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
140 g
Błonnik
2 g