柳橙戚風蛋糕(無麩質)
TM6 TM5

柳橙戚風蛋糕(無麩質)

4.0 (1 ocena)

Składniki

蛋黃糊

  • 1 顆 柳橙
  • 3 顆 蛋黃
  • 20 克 糖
  • 40 克 橄欖油
  • 20 克 蓬萊米粉
  • 40 克 在來米粉
  • 10 克 玉米粉
  • 20 克 樹薯粉
  • ¼ 茶匙 泡打粉

蛋白霜

  • 4 顆 蛋白
  • 1 小撮 鹽
  • ¼ 茶匙 塔塔粉
  • 30 克 冰糖粉

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
4912 kJ / 1180 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
140 g
Tłuszcz
58 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy