柳橙戚風蛋糕(無麩質)

柳橙戚風蛋糕(無麩質)

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 個

Składniki

蛋黃糊
  • 柳橙
    1 顆
  • 蛋黃
    3 顆
  • 20 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 蓬萊米粉
    20 克
  • 在來米粉
    40 克
  • 玉米粉
    10 克
  • 樹薯粉
    20 克
  • 泡打粉
    ¼ 茶匙
蛋白霜
  • 蛋白
    4 顆
  • 1 小撮
  • 塔塔粉
    ¼ 茶匙
  • 冰糖粉
    30 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 1180 kcal / 4912 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 58 g
Węglowodany 140 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...