Urządzenia i Akcesoria
Würzige Aioli mit Sherry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 Portionen
Składniki
-
Olivenöl400 g
-
Knoblauchzehen6
-
Sherry süß60 g
-
Eigelb2
-
Sherryessig30 g
-
Salz½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1320 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Baumkuchen mit Baileys-Zabaglione
2h 15min
Zabaglione
15min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Olivensauce
10min
BBQ-Sauce
40min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Zitrus-Aioli
10min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Aioli à la Axel Henkel
10min
Aioli light
5min