Urządzenia i Akcesoria
Würzige Aioli mit Sherry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 Portionen
Składniki
-
Olivenöl400 g
-
Knoblauchzehen6
-
Sherry süß60 g
-
Eigelb2
-
Sherryessig30 g
-
Salz½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1320 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min
Chefsauce
10 min
Barbecue-Sauce
2 godz.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Salsa Verde
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
BBQ-Sauce
40 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Grüne Steaksauce
10 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 godz.
Zitrus-Aioli
10 min