Urządzenia i Akcesoria
Fondant con chocolate Oaxaqueño
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
12 piezas
Składniki
-
170 g de chocolate oaxaqueño semiamargo en trozos
-
170 g de mantequilla
-
3 huevos
-
3 yemas de huevo
-
60 g de azúcar
-
50 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
3 g
Kalorie
1025 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
EL SABOR DE SIEMPRE
55 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Dip de espinaca y alcachofa
20 min
Chocolate procesado (decoraciones fáciles)
20 min
Volcán de chocolate
20 min
Semifreddo de café
6 godz. 30 min
Trenza de ate y queso
55 min
Dip de huitlacoche
4 godz.
Espumoso de jamaica
25 min
Pumpkin cheesecake
13 godz. 25 min
Udon casero
1 godz.
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Cheesecake de frutos rojos
2 godz. 30 min
Barra de chocolate y caramelo con sal
2 godz. 40 min