Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 根 新鮮紅辣椒, 切段
- 15 克 蒜頭
- 30 克 紅蔥頭
- ¼ 茶匙 蝦醬
- 1200 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 牛蕃茄, 切片
- 500 克 鱸魚, 切塊(約5公分)
- 8 片 新鮮蠔菇, 切片
- 10 克 檸檬汁
- 1 ½ 大匙 魚露
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1415 kJ / 338 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 1.6 g