
Urządzenia i Akcesoria
義式沙巴翁綠蘆筍佐鮭魚卵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
綠蘆筍250 克
-
水500 克
-
蛋黃4 顆
-
奶油40 克
-
不甜白酒100 克
-
鹽1 小撮
-
鮭魚卵70 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
216 kcal /
907 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
4.8 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SIMONE北義家鄉味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan