Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 綠蘆筍
- 500 克 水
- 4 顆 蛋黃
- 40 克 奶油
- 100 克 不甜白酒
- 1 小撮 鹽
- 70 克 鮭魚卵
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 907 kJ / 216 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
- Błonnik
- 1.1 g